Vaga Prom

Label i POS štampači

Label i POS štampači su neophodni alati za obeležavanje proizvoda i generisanje potrebne dokumentacije u trgovinama, magacinima i maloprodajnim objektima. Naša ponuda label i POS štampača je sinonim za visokokvalitetne performanse i praktičnost.
Naši label i POS štampači obuhvataju različite modele, od kompaktnih prenosivih uređaja do stacionarnih štampača visokih performansi. Ovi uređaji omogućavaju vam da brzo i precizno štampate etikete, račune, potvrde i druge dokumente sa tačnim informacijama.
Naši štampači su jednostavni za korišćenje, brzo se integrišu u vaše poslovne sisteme i pružaju visokokvalitetne štampe. Pomažu vam da efikasno upravljate zalihama, identifikujete proizvode i obezbedite tačne dokumente za transakcije.
Naša ekipa stručnjaka će vam pomoći da izaberete odgovarajući label i POS štampač koji odgovara vašim specifičnim potrebama. Osim toga, pružamo podršku nakon kupovine i servisiranje kako bismo osigurali da vaš štampač radi bez problema.
Investirajte u naše label i POS štampače kako biste unapredili efikasnost i tačnost u vašem poslovanju, istovremeno olakšavajući procese štampe i dokumentacije.

Label štampači

Label štampači su uređaji koji se koriste za štampanje različitih vrsta nalepnica ili etiketa. Ovi uređaji omogućavaju kreiranje i štampanje raznolikih oznaka koje se koriste za označavanje proizvoda, ambalaže, adresa, identifikaciju, ili bilo koje druge potrebe gde je potrebno nalepnice s informacijama.

POS štampači

POS (Point of Sale) štampači su specifični štampači koji se koriste za štampanje računa, fiskalnih ili ne-fiskalnih slipova, potvrda i drugih dokumenata na prodajnom mestu (POS terminalu) prilikom obavljanja transakcija. Ovi štampači se koriste u maloprodajnim prodavnicama, restoranima, hotelima, apotekama i drugim poslovnim okruženjima gde se vrše transakcije s kupcima. Oni omogućavaju brzo i tačno štampanje računa ili slipova koji sadrže informacije o proizvodima, cenama, datumu transakcije, i drugim relevantnim podacima neophodnim za evidenciju i vođenje knjiga.